Važení záujemcovia o študijné a pracovné pobyty v zahraničí!
 
S nadšením Vám oznamujeme, že v najbližich dňoch docháda k zlúčeniu AustraliaOnline s agentúrami Czech-us a Injoy , lídrami na českom a slovenskom trhu v sprostredkovaní študijných a pracovných programov v zahraničí.
Teraz vám spoločne prinášame možnosť vycestovať do celého sveta!
 
Čo máme spoločné?
 
Rovnaké poslanie, hodnoty a filozofia
Práca je našim poslaním a spokojný klient, ktorý sa k nám bude vracať a odporúčať nás ďalším záujemcom je pre nás každodennou motiváciou.
 
Vieme, čo ponúkame
Poznáme naše programy a vieme presne, o čom hovoríme. Všetci zamestnanci majú osobnú skúsenosť s danou krajinou. Veríme, že práve to je najsilnejší dôvod prečo nám môžete dôverovať.
 
Dopĺňame sa
AustraliaOnline bola chýbajúcim “puzzle” v produktoch našich nových partnerov a teraz vám spoločne môžeme ponúknuť komplexné portfólio možností vycestovania do zahraničia za štúdiom a prácou. Je nemožné, aby ste z našich kancelárií odchádzali bez toho, aby ste si vybrali to pravé pre vás!
Čo sa nemení:
 
Názov
Vybudovať si meno je dlhá a náročná cesta. Za našou značkou si stojíme a preto budeme naďalej fungovať pod nezmeneným názvom AustraliaOnline.
 
Tím
Pokračujeme v rovnakom zložení v Čechách, na Slovensku i Austrálii.
https://www.australiaonline.sk/sk/kontakty
 
Prístup
Otvorenosť, individuálny prístup a maximálne úsilie častokrát mimo štandartných pracovných hodín je len zlomok z toho, čo vám môžeme sľúbiť. Svoje meno si budujeme na trhu vyše 20 rokov a aj naďalej vám chceme poskytovať prvotriedny servis a pomáhať vám plniť si sny. Samozrejme, pokiaľ je vašim snom práve skúsiť si život v zahraničí.
 
Čo to znamená pre vás?
 
Viacej možností na jednom mieste
Czech-us a Injoy sú agentúry s dlhdobou tradíciou orientujúce sa na destinácie doposiaľ mimo Austráliu- USA, Kanada a európske krajiny ako Veľká Británia, Dánsko, Holandsko. S jednotlivými krajinami majú bohaté skúsenosti a majú za sebou tisíce spokojných klientov. To dokazuje fakt, že sa k nim klienti častokrát vracajú hľadajúc ďalšie dobrodružstvo. Tentokrát to môže byť pre nich práve Austrália. A ktorú krajinu si vyberiete vy?
 
Nové priestory
Od 1.7. nás nájdete na nových adresach, kde budeme pilne pracovať s ďalšími členmi nášho nového týmu. V prípade, že sa zaujímate aj o iné destinácie ako Austráliu, môžete sa rovno pobaviť o ďalších možnostiach s našimi kolegami.
 
Praha
Pasáž Světozor
Vodičkova 791/41
112 09 Praha 1
 
Brno
Vlhká 194/25, Brno 602 00
Brno-střed-Trnitá
 
Bratislava
Injoy agency, s. r. o.
Cintorínska 9
811 08 Bratislava
 
Tešíme sa na vás!