Excelentný vzdelávací systém

Austrália sa radí medzi krajiny s najlepším vzdelávacím systémom na svete. To dokazuje fakt, že ju ročne navštívi tisíce študentov či už sa účelom zlepšnia angličtiny, odborného štúdia alebo absolvovania univerzitných programov..

Tí najlepší lektori

Krásy Austrálie lákaju nielen študentov, ale aj učiteľov z celého sveta. Odniesť si skúsenosť z Austrálie však nedostane úplne každý , ale obrovský záujem zaručuje, že Ťa budú učiť len tí najlepší z najlepších!

Cenovo dostupné a flexibilné štúdium

Pravdou je, že nie všetci máme rovnaké finančné možnosti. Austrália však ponúka štúdium dostupné pre každého. 3-mesačné štúdium Ťa može vyjsť na 1500 AUD, čo je menej ako 1000 EUR. Navyše pracovným povolením umožňujúcim Ti pracovať neobmedzene počas prázdnin, si schopný si pokryť náklady na ďalšie štúdium.

Vybrať si možeš z ranných alebo večerných kurzov, ak sa chystáš vypilovať si angličtinu. Odborné štúdium Ti umožní zostaviť si rozvrh podľa Tvojich potrieb a škola Ti nezaberie viac ako 2 dni v týždni.

Viacej slnka

Letá v Austálii sú horúce a zimy mierne. Niektoré oblasti Austálie ako napríklad Brisbane alebo Gold Coast máju subtropické podnebie s približne 300 dňami slnečného svitu za rok.

Mnoho študentov z Európy navyše odchádza do Austrálie v čase u nás končiaceho leta, pretože po prílete ich čaká rozbiehajúca sa letná v sezóna v Austálii! Môžeš si tak dopriať dve letá hneď po sebe. Neznie to super?

Dychvyrážajúca krajina

Jednou z najväčších domén Austrálie je na mnohých miestach nedotknuté prírodné prostredie. Táto krajina je domovom zlatých piesočných pláží, tropických dažďových pralesov, nekonečných púští i zasnežených hôr.

V Austrálii sa nachádza viac ako 500 národných parkov a 19 pamiatok svetového dedičstva. Či už hľadáte dobrodružstvo, úžasnú prírodu, skvelé jedlo a víno, zaujímavé podujatia a kultúru alebo relax na pláži, nič sa nevyrovná cestovaniu po Austrálii.

Jedinéčna fauna a flóra

Austrália je krajina požehnaná neopakovateľnou a jedinečnou prírodou. Rastliny, zvieratá a prírodné úkazy, ktoré tu môžes vidieť, nenájdeš nikde inde na svete. Vedel/a si, že existuje viac ako 50 druhov klokanov?

Noví priatelia z celého sveta

Austrália je pestrofarebná zmes kultúr z celého sveta. Aby mohli vedľa seba jednotlivé, častokrát výrazne odlišné, kulturý existovať, museli sa naučit otvorenosti a tolerancii. To vytvára priateľské multikultúrné prostredie príjímajuce medzi seba medzinárodných študentov, nech prileteli odkiaľkoľvek.

Neobmedzené možnosti práce

Pracovné povolenie vám umožňuje pracovať v akejkoľvek pracovnej oblasti. Pracovný trh v Austrálii je omnoho flexibilnejší ako ten náš, nemusíš sa preto obávať, či dokážeš skĺbiť štúdium a prácu.

Neboj sa práce v skorých ranných hodinách, po večeroch alebo cez víkendy. Komu sa nelení, tomu sa zelení!

Vysoká životná úroveň

Austrália má životnú úroveň, ktorá patrí medzi najvyššie na svete. Bazén alebo posilňovňa v baráku a zahradník čo kosí a zastriháva kvety okolo neho? Ano, v Austrálii bežný štandart.

Životné náklady a školné v Austrálii sú však podstatne nižšie ako v Spojených štátoch alebo Spojenom kráľovstve.

Nadštandartné zárobky

Vysoká životná úroveň so sebou nesie vysoké životné náklady. Chvíľu Ti možno potrvá kým si zvykneš na ceny za ubytovanie alebo dopravu, ale to len do momentu, kým Ti príde prvá výplata.

Od 1.júla 2019 je minimálna mzda v Austrálii $19.49 a pre príležitostných pracovníkov (casual workers), ktorými práve študenti často sú, je minimum $24.36. Ľahko si už dokážeš vykalkulovať, koľko si pri študentskom pracovnom povolení (40 hodín za štrnásť dní a neobmedzená práca počas prázdnin) môžeš zarobiť.

Čo je ešte mimoriadne dôležité, na každého študena v Austrálii sa vťahuje austrálske pracovné právo, čo zaručuje všetkým rovnaké podmienky na pracovisku.

Bezpečná krajina

Austrália je jednou z najbezpečnejších krajín pre život. Podľa prieskumu spoločnosti Mercer z roku 2016 o kvalite života, v ktorom bolo hodnotených 450 miest, Austrália má 6 miest v top 50 najbezpečnejších miestach na svete. Sú to Sydney 10., Melbourne 15., Perth 21., Adelaide 27., Canberra 28. a Brisbane 36.

Dôvodov by sa našlo omnoho viacej, toto sú tie hlavné, ktoré by Ťa mohli presvedčiť o tom, že THERE IS NOTHING LIKE AUSTRALIA!

Pokiaľ by si sa chcel dozvedieť viacej informácií, tak nám napíš, radi sa s Tebou stretneme.

Tešíme sa na Teba!

Tvoje koordinátorky AustraliaOnline